Catmere esittää: Uudet hupparit ja svetarit

Liquid error (sections/article-template line 75): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

Moikka rakas lukija!

Catmeren blogi on ollut pitkään hiljainen, koska olemme käyttäneet aikaamme uusien tuotteiden etsimiseen. Nyt olemme kuitenkin vihdoin ja viimein rikkoneet blogin hiljaisuuden ja samalla haluamme kertoa uusista tuotteistamme ja Catmeren olemassa olon tarkoituksesta. 

Meiltä kysyttiin muutama päivä sitten, että jos Catmere olisi ihminen millainen hän olisi. Tämä oli mielenkiintoinen kysymys jota mietimme jonkin aikaa ja vastasimme, että Catmere olisi hyväsydäminen ja ylienerginen tyyppi varustettuna ripauksella välinpitämättömyyttä ja ylimielisyyttä. Ainakin näin haluamme brändätä Catmeren. Iloisille, rohkeille ja jokaiselle joka ei pelkää olla oma itsensä.

 

Olemme lisänneet paljon eri huppareita ja svetareita, jotka ovat mielestämme huikeita. Löydät mm. skeittavaa labradorinnoutajaa Pupremea, Beast Mode saliyksisarvista, Harambea avaruudessa ja paljon muita huikeita printtejä!

Ja jos sinulla on idea huikean paidan teemaksi, voit vinkata siitä meille lähettämällä esimerkiksi sähköpostia osoitteeseen info@catmere.com.

Mukavaa syksyn jatkoa!

/Catmere