Teräksinen juomapullo - Meribottles

Liquid error (sections/article-template line 75): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

Aika kääntää sivu...

On uuden aluevaltauksen aika... Catmere on ollut rakas kotikissamme vuodesta 2016 asti ja etenkin ensimmäiset 4 vuotta olivat mitä parhainta aikaa. Olimme nuoria ja kokemattomia verkkokauppayrittäjiä, mutta meillä oli unelmamme. Unelma jossa pystyisimme tuomaan edes ripauksen naurua, onnellisuutta ja lämpöä maailmaan joka sitä niin paljon tarvitsi. Olimme jo aikaisemmin omassa ystäväpiirissämme aiheuttaneet hilpeyttä asuvalinnoillamme, mutta koimme että tämä ei enää riittänyt. Halusimme aiheuttaa iloa ja naurua myös isommassa skaalassa ja siksi some, internetti ja e-commerce olivat meille luonnolline place to be...

Tämä ei ole Catmere-kissan viimeinen piikki, mutta tämä on vuosia myöhässä ollut ilmoitus, että Catmeren verkkokauppatoiminta on meidän yrittäjien toimesta jäädytetty. Meidän nykyyhteiskunnassa endorfiineja etsitään kissojen ja korien kanssa mistä milloinkin. SoMesta, yökerhoista, verkosta... Valitettavaa on, että endorfiineista aiheutuva hyvänolontunne kestää vain hetken, minkä jälkeen me ihmiset etsimme jo seuraavia kiksejä. Vaate- ja muotiteollisuudessa tämä näkyy aina vaan kasvavassa kulutuksessa. Ja näin emme voi jatkaa. Siksi me Catmere.com:n omistajat olemme päättäneet, että jos me emme voi liiketoiminnallamme tuodaa maailmaan kulutusta joka on kestävää, emme halua tuoda sitä ollenkaan. Siitä syystä Catmere ei tule enää valmistamaan yhden yhtä uutta vaatetta joka ei ole valmistettu kierrätettävistä ja kestävistä luonnon materiaaleista. 

Teräksinen juomapullo - Meribottles

Näistä syistä olemme jo useampi vuosi sitten luoneet kestäviin ja uudelleenkäytettäviin juomapulloihin erikoistuneen Meribottles-brändin. Perustimme Meribottles-brändin koska halusimme tarjota kestävän ja uudelleen käytettävän vaihtoehdon kertakäyttöisille muovipulloille. Maailman meret ja ennen kaikkea Itämeri on täynnä mikromuoveja ja tällä hetkellä Itämeressä on enemmän mikromuovia kuin kaloja. Mikromuoveja hajoaa mereen mm. muovipullojen kautta. Me halusimme tuoda markkinoille kestävän ja ekologisemman vaihtoehdon muovipulloille ja koimme, että paras vaihtoehto oli teräksinen juomapullo. Meribottles-juomapullot ovat valmistettu kaksikerroksisesta ruostumattomasta teräksestä ja pitävät kylmät juomat jääkylminä jopa 24 tuntia ja kuumina jopa 12 tunnin ajan.

Me emme vielä tiedä tässä kohtaa mitä aiomme tehdä Catmere-brändin kanssa, mutta olemme varmoja, että Catmere-kissalle löytyy vielä oma kaunis koti.

Long live the Cat.